Projekt baby, måske?

Spændende pakker til afhentning og bedsteforældre

Mmh så kom der en mail om, at min pakke med undertøj fra Hunkemöller var klar til afhentning. Så jeg glæder mig til at komme ned og hente den senere i dag. 🙂 – Skal nok  vise jer, hvad jeg har fået fat i, senere på bloggen.

Derudover er der ikke tid til julehygge for mit vedkommende, fordi jeg har rigeligt at gøre med eksamensopgaver, som skal skrives og afleveres. Derudover ligger der jo eksamener til januar. Så rigtig knald er der på. Så glæder mig til en lille miniferie sidst i januar, når eksamenerne er ovre og det nye semester endnu ikke er begyndt.
Jeg håber nogle af de sidste dage i januar skal bruges sammen med min søde mormor. Jeg har tænkt mig at give hende et gavekort (hun ønsker sig jo aldrig noget og mangler intet), hvor jeg kommer og besøger hende og hygger sammen med hende. Hvis der så er noget, som hun har behov for hjælp til i hendes hus, så vil jeg gerne hjælpe hende. Det er sådan noget, som min mormor vil sætte allermest pris på.

Derudover vil jeg også gerne slå en streg for, at man skal huske at værdsætte sine bedsteforældre og nyde dem og hygge sammen med dem, imens man har dem. For pludselig er de desværre væk herfra jorden. Mine bedsteforældre er ihvertfald noget af det bedste og jeg nyder så meget at tilbringe tid sammen med dem. Jeg er heldig at jeg i en alder af 24, stadig har tre af mine bedsteforældre endnu. Min morfar døde desværre af kræften et par år tilbage. Men han var sej, for lægerne havde ikke givet ham mange år tilbage, dengang jeg var næsten nyfødt, fik min morfar malerhjerne og dengang fik han ikke mange år. Så han har holdt så mange år, som ingen læge havde forudset. Så han er en sej én, ham min morfar.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Projekt baby, måske?