Hej Verden!

Gode rabatter hos Hunkemöller online

Eftersom jeg har været for sløv med besøget på min gamle blog, er jeg åbentbart blevet slettet. Det er surt, når jeg endelig har noget på hjertet igen og lysten til at komme bare er der. Men så måtte jeg jo oprette en ny, som forhåbentlig bliver meget bedre.

Men jeg har fundet de vildeste rabatter hos Hunkemöller, som jeg bare må dele med jer. Vi alle kan trænge til lidt forkælelse af nyt og lækkert undertøj! Og hvilken mand elsker ikke at se deres kvinde i lækkert undertøj 😉
Link: http://www.hunkemoller.dk/dk_da/trusser/trusse-kampagne.html?utm_medium=email&utm_campaign=DK+M+NM+%7C+Slip+promo+04122014&utm_source=newsletter_promotional+mail&ecmUid=F43D77AE-9EDC-494C-8471-7397D8E04907&s2m_channel=102

Der er lige i øjeblikket 9 par trusser for blot 300 kr! Det er så billigt og man sparer over 700 kr af, hvad det normalt vil koste. Fordi et par trusser koster 79,99 kr normalt.
Så girls, bare ind og forkæl jer selv her i denne søde juletid. Det er sådan noget lækkert undertøj og der er noget til enhver smag.
Jeg har bestilt og hvor jeg glæder mig til at komme ned og hente det, når det er leveret.

Normalvis er jeg ikke til onlinekøb, fordi jeg helst vil se det og have det imellem mine hænder, før jeg beslutter om jeg vil købe det. Men i denne rabat, glæder det kun online fra deres hjemmeside. Udover det er Hunkemöller også en af mine foretrykkende undertøjsforhandler. De har virkelig nogle bh’er, som bare sidder så flot til.
Forresten når man har medlemskort hos Hunkemöller, så optjener man bonus point, således at man får rabat på de efterfølgende køb, når der er optjent et bestemt beløb.

Jeg ønsker jer en glædelig december med masser af hygge med de mennesker, som er omkring jer. Jeg har desværre ikke meget tid til julehygge selv endnu, da jeg har eksamens opgaveskrivninger og eksamener. Men så må der blive hygget ekstra meget den 24 december.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hej Verden!