Gode rabatter hos Hunkemöller online

Projekt baby, måske?

Manden og jeg har gået med tankerne omkring  børn i et stykke tid. Vi har ikke taget det endelige valg omkring, hvornår vi går igang med at forsøge, men det er meget på tale igennem den seneste tid. Jeg er stadig på p-piller og de bliver lige om lidt fornyet til endnu et år hos lægen.
Men tanken kommer nærmere os, men hvornår vi tager springet vides endnu ikke. Vi er vist begge opsat på børnehalløjet. Selvom jeg primært vil komme til at skulle passe både, børn, lejlighed, hund og samtidligt studiet. Dette er grundet mandens lange arbejdstider. Sådan er det jo, når man er lastbil chauffør, eller næsten uddannet til samme. Men så længe han er glad for sit arbejde er jeg glad og så skal vi nok få tingene til at fungere.
Overvejelserne har været omkring vi skulle vente til jeg er færdig med studiet eller ej, hvor vi nok er kommet til, at det ikke vil skræmme at have det under studiet. Men bare ikke lige på nuværende tidspunkt, måske om et års tid, når jeg har været i praktik. Da den mulighed vil blive mere svær med et barn at tage hensyn til og mandens arbejdstider i forhold til hente og bringe i evt vuggestue. Det vil ihvertfald ikke være en mulighed, at han vil kunne det.
Så hvis I også har gode oplevelser i forhold til at få børn både før man er færdiguddannet og efter man er færdiguddannet, vil jeg rigtig gerne høre om det. Er det muligt, at kunne overskue studiet imens man både har barn og hund? – Kom glad med input, jeg vil gerne høre, hvorfor nogle får under studiet og andre vælger at få dem, efter endt uddannelse. Fordele og ulemper ved begge ting er spændende og noget jeg gerne vil høre om. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Gode rabatter hos Hunkemöller online