Træningsupdate for januar og nyt semester skudt igang

Bump på vejen

Det er over 1 år siden vi startede projekt baby. Det er over 1 år siden, jeg smed p-pillerne, så vi ingen prævention brugte. Der er stadig ingen baby på vej. Jeg er ikke gravid. Jeg har igennem et stykke tid haft mistanke omkring, om jeg måske havde en hormon forstyrrelse/ubalance. Jeg var ved lægen tidligere i denne uge. Lægen mistænker også det samme.
Min menstruation er fuldstændig uregelmæssig. Før jeg i sin tid startede på p-piller, var min menstruation fuldstændig normal. Den kom regelmæssig hver måned. Dog startede jeg på p-piller, fordi jeg havde afsindigt ondt i maven hver gang. Noget, som selv stærk smertestillende gigt piller ikke kunne tage.

I forhold til andre symptomer, så bestilte jeg først tid ved lægen, da jeg begyndte at få væske ud af brysterne, som ligner mælk. Ellers var jeg begyndt at få øget og uønsket hårvækst, både på hagen og en stribe mellem navlen og underlivet. Jeg havde prøvet at tabe mig, men synes bare jeg tog mere på. Som om det var rigtig svært at tabe noget. Det eneste jeg har fået ud af træning, er at jeg har fået bedre kondi.
Lægen undersøgte mit underliv, som der ingen var noget at se på. Alt så fint ud. Hun fortalte hun på nuværende tidspunkt mistænker at jeg havde noget, som hedder PCO.

I dag fik jeg så taget de blodprøver. Hold da op, der skulle fyldes mange glas.. Derudover skulle jeg vejes og måles. Jeg fik et chok da jeg så, hvad jeg vejede. 77, 2 kg!! Da jeg startede med at tabe mig, var jeg på omkring 71 kg. Det er bare gået den forkerte vej siden. Selvom jeg spiser flere grønsager og dyrker motion. Jeg ved ikke, hvor det går galt. Dog sagde lægen at det med at jeg tog på uden at kunne tabe mig, sagtens kunne have noget med en hormon forstyrrelse/ubalance at gøre. Så kunne det være mere svært at tabe sig.

Lægen fortalte ligeledes, at det kan være svært at få børn. Nogle gange kan man sagtens naturligt, men det tager længere tid. Andre gang skal man hjælpes til at få børn. Så udsigterne til børn er vist lidt længere, end vi lige havde planlagt herhjemme.

Men alt i alt, så kan jeg vente til efter påske på svarene fra blodprøverne. Hvis der er noget med mine hormontal at se, så får jeg en henvisning til sygehuset, hvor jeg skal udredes videre.

Så jeg håber der kommer styr på det, både så jeg kan få tabt mig og at jeg kan blive gravid. Men mindst af at, at jeg får mine hormonbalance normal, så jeg ikke får skæg.. 🙁

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Træningsupdate for januar og nyt semester skudt igang