Update siden sidst. Træning fra uge 52 til nu

Træningsupdate for januar og nyt semester skudt igang

Januar måned har været en hård måned. Jeg har skulle forberede mig til 5 eksamener og det har kunne mærkes på min krop mentalt. Den begyndte at sige fra ved eksamen nr. 3/4, hvor den fortæller mig, at jeg kører den for hårdt og at jeg er for stresset. Det viser sig i form af, at jeg får det skidt og utilpas, til tider ondt i halsen og influenza agtig sygdom. Så det er med at lytte til kroppen, når den siger fra.
Heldigvis var januar måned den sidste måned med så mange eksamener i, fremover har jeg max 2, så det ser jeg virkelig frem til.

Her er det træning, som jeg har haft tid og overskud til i uge 2-4 i januar. Det er ikke meget, men der er været knald på læsningen. Den sidste eksamen, som jeg havde, var en skriftlig uden mulighed for brug af hjælpemidler. Så der var nok at se til.

Træning uge 2

  • Mandag 11 januar: Træning + Mobility & Stability.
Træning uge 3
  • Tirsdag 19 januar: Pilates.
  • Torsdag 21 januar: Mobility & Stability.

Jeg nyder at jeg i dette semester får mere frihed i forhold til at være i praktik, men også kan have mulighed for at starte så småt op på specialeskrivning. Selvom jeg stadig har undervisning er det ikke meget. Så det giver noget mere frihed, selvom der er nok at forberede allerede i forhold til undervisningen. Det er med at huske at nyde denne frihed jeg har nu, når jeg studerer. Ligepludselig har jeg et job, som gør at jeg ikke kan være så fleksibel, som jeg er nu. Det glemmer jeg lidt engang imellem. Det er med at stoppe op, trække vejret dybt og nyde stunderne. Så man ikke blot kører på replay.
Til trods for, at man er studerende, tror mange folk man har masser af tid, fordi man har få undervisningstimer. Men det passer ikke, for man har tonsvis af ting, som skal forberedes til undervisningen og alle ens undervisere forventer jo man har forberedt sig 100% til alle deres undervisningsgange. Det er ikke altid det er til at nå, så desværre kan det til tider blive en sag om at det, som man vigtigst, desværre. Men blot man gør sin bedste, så man kan ikke forlange mere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Update siden sidst. Træning fra uge 52 til nu