Dag 71 

Menstrationscyklus

Det der er sket siden sidst er, at jeg fik min menstration efter 77 dage. På nuværende tidspunkt er jeg på dag 20, så der forventes ingen menstration endnu 🙂 

Jeg er blevet så afslappet i forhold til min cyklus, at jeg ikke tjekker op på min cykluskalender. Dog med undtagelse af i dag, hvor jeg lige var inde og tjekke antal dage, således at jeg kunne skrive det herinde.. Det eneste jeg gør med min cykluskalender er, at indtaste; hvis jeg har smerter, har høj sexlyst, vi har sex og hvornår jeg bløder. 

For selvom vi begge to herhjemme gerne vil have børn, så kommer det når det kommer. Vi hygger og har det godt med hinanden. Hvor vi ikke er på et punkt at vi planlægger, hvornår vi skal have sex, men gør det, når vi har lyst og har lyst til hinanden. 🙊 Det skal nok komme og når den menstrations cyklus har tænkt sig at være underlig, skal den da have lov til det.. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dag 71