Tirsdag 28 juli

Lækker date med manden

Her i weekenden var maden og jeg ude på date. Vi havde i bryllupsgave i 2012 modtaget flere oplevelsesgavekort og de udløber altså lige om lidt, så det er med at få dem brugt. Her i weekenden var vi på cafe besøg på Cafe Kræz i Odense. Um vild lækker mad og det mættede rigtig meget. Så manden fik liv at spise min portion op, som jeg ikke kunne spise. Manden vælger altid noget safe, noget som han ved hvad er og hvordan det smager. Jeg vil til gengæld gerne prøve nyt mad og nye retter, så jeg valgte noget, som jeg ikke var sikker på hvad var, men det lød godt. Det smagte vild godt, det samme synes manden. Hvor han fortrød at han ikke valgte det samme fremfor den hakkebøf han havde valgt 😉 

Men vi hyggede os og fik lækker mad. 🍴💝 

 Udover maden fik vi jordbær/banan smoothie 🙂  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tirsdag 28 juli