Sommerferie og en tur på skadestuen

Masser af sommer og varme

Det er skønt at have ferie. Men jeg kan stadig mærke på min krop at den har været stresset. Jeg får slappet meget af, selvom jeg ved der er en masse gøremål med lejligheden og haven. Så må jeg tage det i små bidder og når jeg lige har overskud til det.

hele sidste uge var vi manden og jeg i Nordjylland. Rundt og sige hej til familie og være frivillige på en børnelejr. Så nu trænger vi til afslapning igen. Det er hårdt at tilbringe en uge med børn og fuld fart på, når man ikke har børn til hverdag selv.
Apropos børn; så er der ikke sket noget nyt her. Til trods for at min menstruation lige om lidt er udeblevet for 3 måned. Men er overbevist om, at det har været stressen med studiet og eksamenslæsning og opgave skrivning, som har spillet et plus der. Så mon ikke den pludselig finder sin vej her i løbet af sommerferien?? Ellers må jeg et smut forbi min læge og høre nærmere om, hvor længe den kan udeblive 😉 Men ingen hastesag herfra. Nu handler det blot om, at få slappet godt og grundigt af. I hvert fald for mig. Så jeg kan være klar til studiestart til september igen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sommerferie og en tur på skadestuen