Fredag 27 marts 2015

Glæder og update

Det har været så godt med den ferie. Jeg havde besøg nogle dage af min søde mor, vi havde besøg af mandens søster og hendes kæreste. Vi hyggede os rigtigt. Det var rigtig rart. Jeg fik også ladet op til at komme igang med studiet igen her efter ferien. Nu varer det ikke længe før eksamenierne nærmer sig. Vi er allerede igang med at skrive nogle af eksamensopgaverne… Så kan man heldigvis glæde sig og se frem til, når sommerferien kommer. 

I forhold til projekt baby er der intet nyt sket. Men vi planlægger heller ikke vores sex. Vi hygger os og nyder vores stunder sammen. Baby kommer, når baby har lyst til at komme. Det behøver ikke være nu. Men det sker, når det sker. Noget af det værste ved at være stoppet med p-pillerne; er smerterne!! Den første gang min menstration kom uden påvirkning af p-pillerne var helt utrolig. Nok begyndte jeg at bløde mere og i længere tid, end på pillerne. Men jeg havde absolut ingen smerter. Det var så underligt. Anden gang den så kom var et sandt smertehelvede!! Føj det er mange år siden det har været så slemt. Denne gang er det mest om morgen og aften jeg kan mærke lidt smerter. Så rigtig underligt det kan være så forskelligt. Men også det, jeg ander ikke hvornår min menstration præcist skal komme. Da jeg på p-pillerne viste at den altid kom enten onsdag eller torsdag. Men nu ved jeg ingenting… 

I weekenden skal jeg til Nordjylland og hygge med min søde familie. Jeg glæder mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Fredag 27 marts 2015