Fredag 13 marts 2015

Metalsmag i munden

Jeg har siden torsdag i sidste uge ligget syg. Selvom jeg har været lidt i skole er jeg endnu ikke frisk. Men jeg har det meget bedre i dag. På trods af en træls ting; den klammeste metalsmag i munden!! 🙁 

Normalt elsker jeg vandsmag og elsker at drikke vand. Men i øjeblikket får jeg næsten ikke drukket noget, da det smager forfærdentligt. Så jeg glæder mig så meget til at dette sygdom er helt væk og at min metalsmag i munden er helt væk. Føj for en smag! 

Dog skal bettefisen og jeg til hundetræning i dag, så det bliver rigtig dejligt. Sidste uge kom vi ikke afsted, da jeg lå syg og slet ikke kunne overkomme noget med min hals. Så jeg blev nød til at aflyse sidste uge. Så det bliver rigtig godt for både hunden og jeg at komme afsted igen. 🙂 det bedste ved træningen er jo, at hunden elsker det (eller også er det godbidderne)  og vi får så meget ud af træningen. Så skønt! Ihvertfald en anbefaling jeg vil give, hvis man har hund. Tag til hundetræning! 

Ellers skal jeg have læst noget undervisnings litteratur til næste uge. 



Hele denne uge har hunden puttet hos mig, fordi han har kunne mærke jeg ikke har haft det skidt og ikke været på toppen. Dejlig hund 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Fredag 13 marts 2015