På trods af sygdom, lækkert vejr!!!

Onsdag 11 marts 2015

Håber I har fået en helt fantastisk nattesøvn og bare er frisk til endnu en dejlig dag.
Hvor I vil opdage alle glæderne og sprede en masse smil, således at du er med til at sprede glæde hos andre. 🙂 – Det er jo vildt lækkert vejr i dag, med helt skyfri himmel og lækker solskin.
Jeg har fået den mest lækre morgenmad i dag. Blødkogt æg, ristet rugbrød, vand og en kop grøn te til min hals, som jeg har ondt i. – Har ondt i halsen og ørene.. Samt nogle visdomstænder, som vokser. Det er nok dem, som skyldes ondt i ørene..
morgenmad

I dag har jeg ingen undervisning, så jeg regner med at sidde og læse det meste af dagen. Derudover skal jeg mødes med min tværfaglige studiegruppe om eftermiddagen. Det er en gruppe, hvor vi på tværs af vores funktionsnedsættelser og uddannelser mødes, for at læse sammen, eller dele og drøfte forskellige emner. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde nogle af de andre, da jeg ikke har kunne deltage de sidste par gange. Så det bliver rigtig spændende 🙂

Min aften er ikke planlagt, men måske skal den tilbringes med hygge sammen med manden og hunden. De er altid godt selskab. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

På trods af sygdom, lækkert vejr!!!