Favorit barn..

Nytårsmenu

Jeg elsker mad. Både at spise det, men også at lave mad eller at bage. Det er en af mine afslapningsting, bagning og madlavning. Så der er vist ingen tvivl om, hvem der står for madlavningen herhjemme. Manden gider ikke lave mad, kun en sjælden gang imellem, når jeg er syg eller kommer sent hjem fra studiet. Men han udtaler; at han langt heller vil spise min mad, da jeg er bedst i et køkken og min mad smager bedre end hans og han faktisk ikke gider være i et køkken. Hvorimod jeg elsker at tilbringe tid der.
Dog kan jeg ikke helt få lov at udforme og prøve alle de lækre opskrifter af, som jeg godt kunne tænke mig, da jeg har en mand, som alligevel er lidt kræsen. F.eks. fisk og skaldyr, supper (udover klar suppe), lam (åhh!! suk :(…..) vil han ihvertfald ikke spise.. Han ved slet ikke hvad han går glip af. Jeg har virkelig en forkærlighed til fisk og især skaldyr! Umm hummerhaler, hummer og rejer. Åh det smager så godt! Så ingen tvivl om, jeg ihvertfald skal have rejser til nytår! Ofte køber jeg ikke fisk eller skaldyr, da jeg ved jeg skal ende med at lave to forskellige menuer til aften så, men engang imellem går jeg altså amok og køber alt hvad hjertet begærer, så jeg kan få mit behov opfyldt.

Så nytårsaften skal vi have hver vores forret. Til trods for, at det eneste fisk, eller hvad der ligner, som min mand vil have, er paneret fiskefilet eller paneret fiskepinde.. Det er jo knap fisk. Så han er selv kommer på, at til forret nytårsaften, skal have have rugbrød med fiskefilet og remoulade.. Go for it, måske en dag kan en menu bestå af fisk.
Men ellers her er menuen, som vi skal have:
Forret: Jeg skal have: Rejecocktail eller rejesalat. Manden skal have, som nævnt rugbrød med paneret fiskefilet.
Hovedret: Vi skal her prøve noget, vi aldrig har prøvet eller smagt før. Men som åbentbart vist er ret normalt at få nytårsaften :O – Jeg kommer ud af en kokkefamilie, så vi har ofte fået noget crazy og helt anderledes, men virkelig lækkert og spændende mad! (F.eks. har vi fået snegle, vakler (fugl) og hummer.) Men nu skal vi prøve at have indbagt mørbrad med butterdej omkring.  Dertil skal vi have kartofler til manden og flødesovs. Samt nogle pandestegte grønsager.
Dessert: Softice evt med belgisk vaffel til.

Så det bliver godt. Jeg har fundet opskriften på hovedretten på nettet, og hvis den er en succes, deler jeg opskriften herinde. Selvfølgelig skal jeg tage billeder af maden. Haha og manden synes jeg er så skør og tosset, når jeg tager billeder af min mad. Men jeg kan lide det.
Derudover skal vi bare holde et stille og rolig nytår herhjemme, bare manden og jeg. Sammen med vores hun på snart 2 år. Grundet hunden bliver det lidt afdæmpet og uden alt for mange mennesker, så vi kan have en aften med masser af hygge og nussetid til hunden, når det nu larmer udenfor. Han er dog heldigvis ikke bange, når det brager udenfor. Men han gør af det og puster sig lidt op og siger de skal gå væk og være stille. Men det kan godt gøre ondt i ørene, når han bliver ved med at gø af det… Ellers skal jeg tilbage til min opgaveskrivning, har en opgave, som skal afleveres den 5 januar. Så dette var blot en middagsindlæg og en lille pause fra opgaven. Derudover skal det lyde, at jeg håber I får et helt fantastisk nyt år 2015 og rigtig får masser af glæder og hverdags mirakler. Samt husk at smile og elsk dig selv, som du er! Hvis du er glad, udstråler du også at du er glad og det smitter og man ser din skønhed!

– Ellers skal jeg nok i de kommende dage informere om den sækfuld tøj jeg har købt til den nette sum af 610 kr.  Det endte med 17,95kr pr stk tøj. 34 stykker tøj. Lige nu ligger det til vask, men kan vise det løbende. Samt skal have vist, hvad jeg fik i min Hunkemöller pakke 😉 – Så I kan godt glæde jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Favorit barn..