Spændende pakker til afhentning og bedsteforældre

Favorit barn..

Efter at have læst dette indlæg fra Tvillingernesmor.dk (http://tvillingernesmor.dk/elsker-du-din-boern-lige-meget/), fik jeg lyst til at fortælle min egen historie angående det emne. Eftersom det har været inde på mit og mine 3 søskendes liv, både som børn, men også i vores voksneliv.
Min mor er den mest elskværdige kvinde og mor, som på ingen måde har gjort forskel på os eller elsket nogle af os mere end de andre. Selvfølgelig har man som barn nogle forskellige behov, som skal opfyldes, men det er hvad det er. Noget andet er, når den ene eller begge forældre elsker den ene af ens søskende mest, hvorefter man åbent fortæller det..

Det har jeg desværre oplevet som barn, men gør det også stadig i mit voksenliv. Min far har altid givet udtryk for, at lillesøster altid har været ynglings barnet. Det er også hende, han desværre også har vist det mest overfor, samt har fortalt os alle sammen det åbenhjertigt.
Det gør ondt! Det gør ondt, når man ikke alle er på lige fod. Men når en bliver elsket mere og brugt mest tid sammen med, i forhold til os andre. Mindst af alt, burde man på ingen måde, hverken vise eller fortælle sine børn det. Det er på trods af, at han knap har været en far for os, til trods for, at mine forældre er gift. Men det har altid været min mor, som har været der for os og sørget for de daglige mål og hverdagen.
Efter min mening, burde min far for LANG tid siden, have opsøgt en professionel til at hjælpe ham. Til at finde ud af, hvorfor han laver forskel på sine 4 børn og har et ynglings barn. For efter at have et behov for både at  vise og fortælle det. Men min far, kan aldrig indse, at han burde får hjælp med dette og maaaaaange andre ting også (Som jeg ikke vil fortælle om nu, da de er for personlige og jeg ikke er klar. Men vigtigst af alt, er det noget jeg skal have afklaret med ham først). Men min far mener han aldrig laver fejl og på ingen måde har behov for nogen hjælp, samt har styr på alting..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Spændende pakker til afhentning og bedsteforældre